SASTOJCI:

  • 400g pileća prsa
  • 200g gljive
  • 1 lisnato tijesto
  • 50g maslac
  • 1 glavica luka
  • režanj češnjaka
  • peršin
  • sir po želji
     
Piletina s gljivama

Meso začinite soli i paprom pa ispecite na maslacu. Izvadite iz tave pa dodajte još maslaca, sjeckani luk i češnjak. Pustite da se pirja dok ne omekša. Dodajte gljive i pecite ih nekoliko minuta. Dodajte još kockicu maslaca, pustite da se otopi pa maknite s vatre. Lisnato tijesto razvaljajte. Jednu polovicu tijesta napunite s piletinom, gljivama i umakom koji ste dobili od maslaca. Pospite peršinom i ribanim sirom. Prekrijte drugom polovicom tijesta, premažite otopljenim maslacem i napravite nekoliko rupa nožem na vrhu. Pecite na 200 stupnjeva dok ne dobije lijepu boju.

  Recepti - jela od gljiva - Sve
 

Prodajna mjesta

Naše proizvode možete pronaći na policama